Skyldig, Oskyldig & Klok..

image
Hundar i allmänhet och Tintin i synnerhet har en underbar förmåga att se helt oskyldiga och oförstående ut när man kommer på dem med något de gjort. Vadå, det är inte jag som släpat upp sandalen i soffan och tuggat sönder den lite. Det måste vara någon annan, det är väl helt självklart. Jag är totalt oskyldig. Not.
Tur i alla fall att det var ett par sandaler som kostade mindre än en hundralapp..

image
Oskyldig är däremot Fredrik Eklund, han i Million Dollar listing & med mäklarföretaget Eklund Stockholm New York, ni vet. Han kanske inte är oskyldig till allt här i världen men han har alldeles rätt när han ifrågasätter dem som följer hans Instagram och bara lägger ut elaka kommentarer (företrädesvis då om att han är gay). Han har hur många följare som helst och om man nu känner att man inte vill se hans bilder så låt då bli att följa honom på Instagram. Det är ju högst frivilligt att göra det och varför göra det om man stör sig på honom eller hans sexuella läggning. Nej, då följer man honom och lägger upp elaka kommentarer. Vem gynnar det? Fredrik Eklund blir säkert sårad (tror inte att han hinner läsa alla kommentarer men ändå) och personen som skriver det elaka? På vilket sätt mår han eller hon bättre av att följa någon, reta upp sig och som konsekvens skriva massa elakheter. Kan ju inte finnas en enda vettig människa som mår bra av att ta del av det som stör en helt frivilligt bara för att få skriva elaka kommentarer. Get a life som en amerikan skulle säga.. Men bilden är vacker hur som helst.

Klokskap slutar jag fredagen med och citerar Angela Merkel:
”Kunde vi rädda bankerna måste vi kunna rädda flyktingarna” Sant och enkelt uttryckt av en klok kvinna.

Nu Älskaren på huvudkontoret i lurarna en stund och sedan sova..

Kram 😍😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.