Skillnad..

image
13 grader i Stockholm och 26 grader här. Inte undra på att det är skönt att bo här stora delar av året. Blåser gör det visserligen rätt rejält i dag men det är skönt ändå. Hade tänkt ta en sväng förbi Lotus kontoret i dag men det får vänta till nästa vecka. Sitter just nu i favoritfåtöljen med Karisma sovandes bredvid mig ❤️

image
Tintin har inte växt så mycket de dryga 2 veckor jag varit borta, men tuffat till sig har han. Han är helt enkelt så cool. Blir nog hemma ikväll igen – känns inte som den optimala ”sakta vi gå genom gamla stan” kvällen även om man skyddas från blåsten av de smala gränderna. Får bli i morgon i stället.
Har lyckats få ner mail- och sms till noll i dag igen. Lite att agera/svara på men inte oöverstigligt. Fick sms i går att några kompisar åkt ner på ren impuls över helgen, kanske middag med dem i morgon. Får känna på dagsformen i morgon hur den sociala skalan känns:)

image
Ska ha ett planeringsmöte med Lucia på Lotus kontoret nästa vecka. Det måste jag komma ihåg att boka in. Vi ska både läggs upp marknadsplanering och lite detaljer kring vår Lotus aktivitet.. Ingen vet vart vi ska och vad vi ska göra.. Tror vi tar mötet med marknadplaneringen på kontoret och det andra mötet utanför kontoret. Annars är jag rätt säker på att det kommer vara flera par öron som försöker tjuvlyssna bakom den stängda dörren..

Kram 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.