Boarding..

image
19.20 ska planet gå och ännu har inte en katt börjat boarda förrän exakt just nu 19.16.
Lär ju inte avgå 19.20.. Får hoppas på medvind.

Snus är inköpt och jag fick fråga om jag fick gå före i kön för att hinna. Kommer sedan till en gate där de inte ens börjat boarda. Jag som aldrig frågar sådant, skulle kollat gaten först men tänkte inte på det.

Jag fattar inte var alla dessa människor ska. Det är så mycket folk på Arlanda att jag aldrig upplevt något liknande. Träffade en bekant, han skulle på naturexpedition till Teneriffa. Planet till Malaga kommer garanterat vara fullt. Sitter på rad 3A så jag sitter här till de flesta boardat. Grymt ont i fötterna efter en hel dag med olika arbetsmöten och sedan hit ut till en miljö stressigare än NKs julrea.

Kommer lyssna på lite musik och bok på flyget och hoppas att jag somnar. Känns långt ifrån aktuellt att skriva något på boken som aldrig kommer bli utgiven. Vila känns som det mest lockande alternativet. Vill ju vara lite pigg när jag träffar Karisma & Tintin. Undrar just om Tintin ens kommer ihåg mig. Han är väldigt söt men lite ”korkad” på ett gulligt sätt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.