Att vilja vara någonannanstans..

image
Ja, då var det ny månad igen. Tiden rusar iväg och över är sommaren. September kan vara jättefin om det vill sig, en slags blandning av sensommar och höst. Bara man slipper regnet. Halva september i Marbella och halva i Sverige kommer det att bli, en bra mix.
Skönt med hemma arbetsdag i dag för ute är det lite väl höstigt för min smak. Andra bullar blir det from midnatt i morgon 😍

image
Jag ”känner” en mamma som i dag fyller år. Hon skulle nog önska att hon var någon helt annanstans. I sin ensamhet kommer hon att tillbringa sin födelsedag, förutom några timmar i eftermiddag då hon kommer sitta i polisförhör och höras som vittne ang en anmälan mot sin son. Det är allt annat än en glädjefylld födelsedag det. Säkert är hon både orolig och rädd för hon har ju aldrig varit på något polisförhör förut, ännu värre när det gäller att förhöras om sin egen son.

image
Jag får mysa till det här hemma och tillsammans med Daniel sitta och jobba några timmar på eftermiddagen/kvällen. Sedan packa och förbereda mig på att släpa runt på lite resväskor mellan två möten och Arlanda i morgon. Släpar dem gärna, för det ska bli så skönt att komma ”hem”. Att det dessutom just nu är 27 grader i skuggan gör det heller inte ont att se fram emot.

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.