Uppe i tid!

07.00 var de två telefonerna ställda på och upp studsade jag. Hade god tid på mig att bli klar till jag blev hämtad 08.00. Mötet på Kommunen med byggnadsnämnden gick bra, otroligt skönt. Figge hämtade mig där och vi åkte direkt ut till Fredriksborg.

image
Möte om hösten/vintern och beslut togs. Vi har lite att jobba på när det gäller framförhållning, men säg det som inte kan bli bättre.. Blir glad och varm i hjärtat varje gång jag kommer till Fredriksborg, det har allt en väldigt speciell plats i mitt hjärta ❤️
Ska ägna mer tid åt det framöver och lägga ner annat som jag lagt massa tid på. Inte jobba mer – mindre, men det jag tycker om att göra.

image
På onsdag kväll åker jag ner till Marbella – som jag längtar! I morgon jobb hemma, Daniel kommer kl 13.00 och vi ska jobba på ett gäng timmar. Onsdag morgon fixa & packa iordning för resan. Se till att lägenheten ser ren och välstädad ut.. Ska troligtvis byta lägenhet, fast jag säger Peppar Peppar ta i trä för det är inte klart ännu. Kommer vara nere i Marbella i ca två veckor sedan hem och då kanske flytten blir aktuell (vilket jag kommer hålla alla tummar & be till Gud om)..
Berättar mer när och om det är klart ✊

Innan flyget på onsdag ska jag försöka klämma in naglelfix innan eller efter mötet med Hanna. Dom behöver snyggas till minst sagt..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.