Älskaren på..

image
Har precis laddat ner en ny bok från Storytel, Älskaren på huvudkontoret. Får vi se om den passerar gränsen till vad som anses lyssningsvärd.. Själv har jag nu i princip skrivit klart hela kapitel två i min egen bok som aldrig kommer bli utgiven. Det som tog längst tid var att tyda de handskrivna kråkfötterna jag skrev på senaste flygresan. Så den här gången tar jag med mig datorn i kabinen och har kanske tre kapitel klara när jag landar i Malaga.

image
Jag vet att ni säkert sett den här bilden minst en gång förut, men som jag längtar efter dem. Om 48 timmar får jag träffa dem ❤️
Som jag ska kramas med dem, får akta så jag inte tar i för hårt på lille Tintin för stor är han inte..

image
I lugn & ro ska jag sitta på altanen och i min favorit fåtölj och jobba klart med den här hemsidan. Får ta sin lilla tid har ingen stress, det viktiga är att det blir bra..
Sedan ska jag se till att få sol på näsan oxå mellan varven. Har inte kollat temperaturen i Marbella på ett tag, men är rätt säker på att jag kommer vara happy!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.