Veckoplaneringen klar..

image
Trots att jag ligger i sängen och inte är helt frisk så tycker jag nog att jag varit lite duktig. Nu är veckoplaneringen gjord oxå – det är i och för sig bara för tre dagar i Sverige som planeringen är gjord, men ändå:) Fått använda överstrykningspennan ett gäng gånger oxå och provat att lyssna på Wahlgrens & Wistams pod.

image
Förvisso Wistam & Hedlund på bilden, men lite nära i alla fall.

image
Väckarklockan ställd på 07.15 på två telefoner. Måste komma i väg 08.00 för möte med kommunen kl 09.00 ang en del saker i Bullerbyn. Därefter direkt ut till Fredriksborg för möte med Figge + Kök, Carro & Sofia. Diskussion, planering & beslut för resten av året. Sedan kommer jag sätta en affärsplan för 2016 som är klar i god tid innan årsskiftet. Vi behöver få till lite mer konferenser och tema-weekends och så klart en äkta solig skärgårdssommar!

Jag börjar faktiskt känna mig lite bättre, vila gör susen. Ej att förglömma Coca-Cola leveransen som verkligen bidragit oxå. Så jag ska nog klara morgondagens möten utan att känna att jag en tegelsten alternativt bomull i huvudet. Efter mötet på Fredriksborg bär det av mot stan & hem igen. Fix med punkterna på To Do listan och lite förberedelser inför avresan på onsdag. Nu vet jag inte vem som blev Årets programledare, men att det inte blev Skavlan vet jag eftersom han inte var nominerad..

Nu till min ljudbok i en timme eller så för att sedan somna så att jag INTE försover mig i morgon bitti..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.