Ordningen återställd..

Coca-Cola lagret påfyllt, huvudvärken släpper och världens bästa Cissi D hade dessutom skickat med sallad x 2, ägg och apelsinjuice. Det är lite ordning på henne och hon litade nog inte riktigt på mitt svar att jag inte behövde någon mat. Vad skulle man göra utan sådana som Cissi D?

Det gick hur bra som helst att få ut de två linserna och in med en ny. Så nu ser jag ordentligt oxå. Dessutom har jag nått målet att få ner mailens inkorg till noll. Lyssnade av mitt telesvar – ooops 22 meddelanden. Jag måste nog utses till Sveriges absolut sämsta på att komma ihåg att lyssna av mina meddelanden. Säger ju ändå på mobilsvaret; skicka sms.. Ja, får skärpa mig hur som helst.

Ikväll är det Kristallen galan. Kommer inte se den för jag har ändå näst intill noll koll på årets TV-program och allt därtill. Men jag kan i alla fall få önska att David Hellenius kan få vinna över Skavlan (om de nu är nominerade). Får hänga med via Aftonbladet på nätet mellan varven, det får räcka så för mig.

image
Om det inte varit för att det är fel ras så skulle man kunnat misstänka att Karisma eller Tintin varit i farten. Har en väldigt speciellt designad matta hemma i Marbella. Det var den inte från början men efter att Karisma fått tag i lite pennor då och då så har den nu en mycket säregen och speciell design. Som jag saknar dem, tänk att jag ska få träffa dem om tre dagar. Lyckan kommer vara total från alla håll och kanter:)

Nu dags för veckoplanering och To Do lista..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.