Coca-Cola brist..

Rapport från sjuksängen.. Är utan Coca-Cola sedan 36 timmar eller så. Kan bara inte samla ihop krafter och promenera iväg till Fältöversten och köpa. Insåg till slut det ohållbara i situationen. Ja, jag vet kan låta helt galet men det är för som för en kaffedrickare att vara utan kaffe i 36 timmar. Nöden har ingen lag och tur är det att man har väldigt fina vänner som bor i närheten så nu har jag faktidkt bett om hjälp.
När leveransen kommer är jag rätt säker på att huvudvärken kommer ge med sig men förkylningen hänger väl kvar.

I morgon har jag så viktiga möten att det är oväsentligt om jag är sjuk. Bara måste ha dem i morgon om jag inte ska skjuta på resan till Marbella. Det blir inte bra för ska åka tillbaka igen rätt snart där huvudanledningen är att fira Sveriges i många bemärkelser yngsta 80-årige man.

Trodde att jag tappat en lins så jag stoppade in en ny. Jag har sådana där endagslinser som är jättetunna. Det hade jag inte för nu har jag två, det vet jag eftersom jag inte ser som ska med en lins i ögat. Ska nu ägna mig åt att försöka lösa problemet med att få ut två linser och in med en ny. Ibland lätt – ibland näst intill omöjligt.. Wish me luck 💚

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.