Kärlek i luften..

image
Här har vi då Herr & Fru Blome’ – Johanna & Jesper efter vigselakten i Hedvig Eleonora Kyrka. Johanna var vacker som en dag.
Per Bredhammar (som räddade mig i sista minuten för vilket jag kommer vara evigt tacksam) sjöng Sofias brudvals i kyrkan. Så fint! Efter vigseln ner till Nybroviken för att hoppa på båten som skulle ta oss ut till Fredriksborg..

image

image
Tur med vädret är väl det minsta man kan säga. Sol ända ner till solnedgången som svepte in genom tältets fönsterpartier och ljuset inne i tältet blev magiskt när solen sakta gick ned.

image
Lite annorlunda att vara bröllopsgäst på sitt ”eget” ställe. Men jag kunde verkligen koppla av ändå. Har ju varit allt annat än frisk under eftermiddagen & kvällen. Tråkigt men inget att göra något åt. Däremot så kände jag efter middag och bröllopstårta att det bästa för mig var nog att åka hem och bädda ner mig. Sagt & gjort så nu ligger jag här medan de andra säkert dansar på för fullt.

Dansas gör det säkert i Frankrike oxå, har sett lite bilder från Charlotte Perrellis bröllop på Facebook & Instagram. Även om det är ett bröllop på ett slott finns det inget som slår ett bröllop i den svenska skärgården:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.