Bröllop & Sjuk..

image
Så typiskt…. Här ska man gå på årets enda & efterlängtade bröllop.. Givetvis är man då sjuk. Förkyld, huvudet känns som en tegelsten och orken i kroppen är nere på noll. Vad göra? Man hoppar liksom inte av ett bröllop sista dagen när bruden senast i förgår skrivit ett sms hur glad hon är att jag ska komma på hennes bröllop.

image
Jag som är så glad att jag är bjuden. Tycker så mycket om både Johanna & Jesper. Så mer Alvedon heter det enda alternativet. Vigseln startar 13.00 och fram till middagen kommer jag hänga i av ren viljekraft. Sedan måste det väl ändå vara ok att ta sig hem och dimpa ner där man hör hemma..i sängen, sovandes?

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.