En väldigt liten..

image
..lejonliknande katt är väl bästa jämförelsen med det lejon jag hoppades att jag skulle vara idag. Har i alla fall sovit 14 timmar, vaknade 2,5 timme efter jag skulle varit hos revisorn.
Men man kan nog konstatera att jag behövde den sömnen. Piggare idag, i alla fall lite så att jag orkat få en del gjort. Rensat bort 125 mail, nu ”bara” 85 kvar. Mål: Söndag kväll noll. Fått lite annat gjort oxå – bland annat bokat en flygbiljett till Marbella på onsdag kväll. UNDERBART ❤️

image
Inte bästa bilden på två av mina kära medarbetare på Fredriksborg men tar med den ändå eftersom jag är så stolt över både dem & Fredriksborg. Åt en jättegod middag där i kväll med Lone & Olof Svenfelt (från den gamla goda Cloetta tiden, Olofs pappa kan man väl säga grundade Cloetta eftersom han tidigt köpte det av de tre bröderna Cloetta som mest söp och spelade på casino). Underbara människor, Lone & Olof alltså. De tre bröderna låter jag vara osagt huruvida de var underbara eller ej:)

image
I morgon bröllop ❤️ Vigselakten startar 13.00. Före, under och efter rapporter kommer under morgondagen. Hoppas jag repat mig lite till innan det är dags att ge sig av i morgon.
Har lånat en kavaljer från en generös fru:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.