Trött & hängig..

image
..& förkyld. Har varit lite väl händelserikt och hektiskt de sista veckorna. Blev med andra ord ingen middag på Bistro Jarl ikväll. Trist men hälsan går först. I morgon bitti har jag genomgång med revisorn i ett gäng timmar. Så vi får hoppas att jag piggnar till.. Att sitta med revisorn och inte vara frisk kan sammanfattas med två ord: Dyrt & Jobbigt. Dyrt eftersom de debuterar per timma och och man är sjuk går det långsammare att hänga med. Jobbigt för allt man vill är att bli klar och så tar det tre gånger så lång tid eftersom man inte är frisk & pigg. Sömn är bästa botemedlet så jag har redan gått och lagt mig.

image
Inte har jag sprungit på någon sådan här heller. Det är i och för sig inte konstigt eftersom mina butiksbesök begränsat sig till Sabis, ICA & 7/11. Men i morgon när jag varit hos revisorn så passerar jag Mood Gallerian och vem vet, den kanske dyker upp där.. Eller någon liknande. Nu ska jag lyssna på min ljudbok i max en timme och sedan SOVA för att
förhoppningsvis vakna piggare och friskare i morgon.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.