Mina hjärtan..

image
Som jag längtar efter mina små hjärtan Karisma & Tintin. Kommer vara en underbar känsla när de möter mig vid ytterdörren nästa vecka. Kramkalas big time kommer det att bli..
Gäller att jobba på nu så kanske jag kan flyga tillbaka på onsdag, dvs om en vecka. Det är mitt mål. Kämpa som bara den kommer jag att göra för att nå målet..

image
Längtar oxå efter solen och värmen som sakta börjsr försvinna här. Det är kyligare både på dagarna & kvällarna. Hoppas helgen blir extra fin, på Johanna & Jespers bröllop. Nu tror jag att jag har en lösning på kavaljer oxå, det är ju ett extra plus. Tror till och med att jag vet vad jag ska ha på mig. På det här bröllopet är det inte fyra klädbyten som jag hörde att det ska vara på Charlotte Perrellis, hon gifter sig oxå på lördag. Fast på ett franskt slott. Då tycker jag nog ändå att Fredriksborg är finare, speciellt om det är en riktigt vacker augusti kväll.

Blev ingen middag ute i dag utan hemma. I morgon däremot så är det hemma jobb hela dagen och sedan middag på Bistro Jarl. Det var verkligen lönge sedan jag var där och åt. Men gott var det den gången i alla fall, hoppas att det är det i morgon oxå.

Inser att jag inte på långt när hinner träffa alla jag skulle vilja träffa den här omgången hemma. Får bli nästa gång och så hoppas jag att några kommer ner och hälsar på i paradiset:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.