Hörlurar & lunch..

image
Håller på och lyssnar på några låtar som ska upp på Spotify. Problemet är att mina kopior till IPhone hörlurar antagligen har för sopig kvalitet så det låter inte riktigt som det ska. Måste med andra ord köpa några vettiga hörlurar i dag om jag ska kunna höra ”rättvist”

Strax iväg till möte med Figge på Riddargatan
Får inte glömma bort lunchen innan jag ska vara hos doktorn kl 13.30. Sedan hem och fixa lite innan middag med Kathrine & Jenny.

Ska bland annat försöka fixa några sponsorer till ett speciellt projekt, men det ska nog gå bra tror jag. Får väl plocka fram de gamla säljar-talangerna, om jag nu haft några:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.