Ökad frekvens..

image
Mitt bloggande har verkligen fått stryka på foten den sista tiden. Jag hinner inte med helt enkelt. Möten och administration är två ord som sammanfattar mitt liv till 100% nu.
Mötena har varit både bra och energigivande och balanserat upp för den tråkiga administrationen. Det som gäller nu är bokslutsmöte på fredag och då ska det vara klart med den biten.

Sedan två administrativa puckar till och därefter; Off I go:) Tillbaka till Marbella och det ser jag verkligen fram emot. Jag hoppad att Karisma & Tintin kommer ihåg mig. Men det sägs ju att hundar inte har någon tidsuppfattning, men det tror jag inte riktigt på. Nog tusan kan de skilja på en timme och en vecka. Även om de blir precis liks glada att se dig igen efter en timme som efter en vecka.

image
Först på agendan i morgon står möte med Figge. Därefter ett besök hos min husläkare Kenneth om benen. Efter det har typ halva dagen gått och resten får användas till bokslutsjobb. Måste ju vara klar när jag träffar Thomas (revisorn) på fredag. Middag ska man ju få i sig oxå och morgondagens middagssällskap heter Kathrine & Jenny.. Italienskt på menyn och jag är redan hungrig:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.