I dag..

image
..gäller det att hålla skärpan uppe och vara pigg mellan 12.00-20.00 under mina både roliga & viktiga möten. Kunde bara inte somna igår. Tankarna snurrade runt som en centrifug på högsta hastighet. Somnade runt 06.30.
Så med 3,5 timmes sömn i kroppen ger jag mig nu i kast med den här dagen. Men tror att de kommer ge så mycket energi så något problem att hålla mig vaken kommer jag inte ha.

image
Får ”boosta” mig med en blandning av vitaminer & koffein som lite extra hjälpmedel om det krävs. Äta ordentligt oxå såklart, men det har jag blivit riktig bra på.

image
Hela dagen i dag handlar om det röda projektet, tro nu inte att jag ska ta på mig ytterligare massa jobb – det här är tvärtom saker som ska ge mig energi och så bort med allt det där tråkiga som jag fått ägna 18 månader åt. Bort, bort, bort:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.