9 timmar & 20 minuter..

image
..har jag tillbringat på samma plats i en soffa i Cadierbaren och haft möten. Måste erkänna att sista halvtimmen var jag allt lite trött. Men om man bortser från det så har det varit inspirerande möten. Det första ett uppstartsmöte och de två andra uppföljningsmöten med konkreta alternativ till och beslut gällande en person och med fokus på 2016 och 2017. Detta kommer ge mig massor av energi att få hålla på med:)

I morgon är det hemmadag hela dagen och jobba på med administrationen. Sedan ska jag träffa Inga-lill för att äta & prata lite vid femtiden. Vi har haft massor av kontakt men inte lyckats få till det med en träff på riktigt förrän nu. Ska bli kul och bra så att jag inte glömmer att äta..

image
Så här ser bokomslaget ut till boken där jag fått vara med och skriva ett eget avsnitt. Ska bli spännande att få boken i handen för första gången. Glöm inte att ni kan beställa den genom mig för 159:- butikspris kommer ligga mellan 230-250 kronor. Om ni beställer via mig så ingår även portot eftersom boken skickas till er. Maila mig på eva@popfabriken.se om ni skulle vilja beställa.

Hade ju minst sagt en kort nattsömn i natt så nu hoppas jag att jag somnar i lite bättre tid i dag. Behöver komma upp i någorlunda tid för att hinna med i morgon. Ska blanda upp morgondagens administration med att lyssna på några låtar och läsa en saga.. Lite rött projekt över det helt enkelt.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.