Veckan som gått..

image
Ja, det har verkligen varit en sprakande och intensiv vecka som nu övergått i en ny. Jag hoppas att den på vissa sätt blir mer angenäm och på andra sätt blir precis lika intressant som den just tagit slut.
Den börjar i allafall intressant – med ett par både spännande och roliga arbetsmöten. Sedan får man se vad det leder till men förhoppningsvis till något positivt, roligt & utmanande på samma gång. Att surfa på räkmackor har inte riktigt varit min favoritgren.

Jag har nu tagit hand om mig själv med en riktigt skön hemma SPA behandling. Glömde tånaglarna så dom får jag ta innan jag lägger mig med en ljudbok och kopplar av en stund innan jag somnar. Det är tur man kan ställa in dom där böckerna på speltid annars hade jag somnat och haft ett jäkla problem med att hitta tillbaka till var jag somnade i bokens värld.

Blir en riktig ”långpanna” som det heter i restaurangernas värld i morgon. Det innebär att det blir en lång arbetsdag. Men jag vet att arbetet på morgonen inte är så energigivande men från 12.00 och framåt till dess att ”långpannan” är slut blir det massor av energi. Då menar jag verkligen massor:)

Så för att vara laddad inför dessa är det väl bäst att ta tag i tårna och sedan lägga mig bekvämt till rätta & lyssna.. Tyvärr inte på ljudet från vågorna som rullar in, som jag saknar det. Men en bra bok får duga som substitut..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.