Min högsta önskan..

..om man bortser från fred på jorden och allt sådant utan bara tänker på sig själv är: En personlig assistent som under några veckor kan hjälpa mig med allt som ska göras, stort som smått. Datorkunnig och totalt orädd för att göra allt mellan himmel & jord. Finns det någon sådan tro? Kanske skulle lägga ut en efterlysning på Facebook. Får sova på saken, men behöver en det gör jag verkligen..

image
Har insett att kalenderns innehåll, alla saker som måste göras och tiden inte är en förenlig kombination. Måste helt enkelt stanna i Sverige en vecka till. Bättre att få klart saker och kunna känna sig klar än att åka tillbaka till Marbella med en massa saker ogjorda. Ikväll ska jag göra en ”struktur” planering så att jag gör klart saker i prio ordning så att jag kan sätta check på det. Nu är det liksom lite för många bollar i luften som är påbörjade men inte avslutade det tar galet mycket energi. Dessutom dyker det nya bollar hela tiden, både önskade och oönskade.
Men så är väl helt enkelt livet..

image
Nu ska jag ta tag i min kropp & själ genom ”stora tvagardagen” – ansiktsmask, löddrande dusch, scrub och allt möjligt så att jag känner mig redo för en ny vecka när jag vaknar i morgon bitti..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.