Kräftchock..

image
Mardröm & chock för för den stackars regeringen på deras årliga kräftskiva på Harpsund. SD växer så det knakar enligt nya opinionsmätningar. Är dom chockade så är de nog det enda som är det. Förstår dom inte att man inte kan stoppa huvudet i sanden och inse att problem finns? De lämnar ju öppet mål till SD att fortsätta växa. Skärpning politiker!

image
Nu över till lite energi:) För det är något som den här ”fröken” har. Träffade henne i måndags. I onsdags la hon ett Instagram upplägg med innehållet; Efter ett kick-ass möte i måndags är jag nu snart klar med min första barnbok.. Afonbladet fångar upp och på fredagen skriver således de om Lindas nya barnboks-satsning. Här går det undan:)

image
Såg den här fina ponchon i någon tidning. Vill ha! Ser så otroligt skön ut att ha på sig lite kyliga kvällar i Marbella. Får se on jag lyckas springa på den.. Ska nog mycket tur till det, men någon gång ska man väl få ha det.. Ikväll är ordern att vara ordentligt påklädd. Ut till Fjäderholmarna för att få både underhållning & energi av bästa fina Clarissa som kör show med Stefan Sauk.
Blir en blandning av kyla i luften och värme från Clarissa:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.