Fram kom vi till slut..

image
Kvällen började med tidig middag på restaurang Montanari på Nybrogatan i sällskap med Johanna. Gott & trevligt. Ner mot Nybrokajen och båten mot Fjäderholmarna för att se Clarissa i showen med Stefan Sauk. Missade båten med någon minut eftersom vi tagit för givet att de gick relativt frekvent. Note to
self: Ta ingenting för givet.

image
Vad göra? Det fanns en lösning att försöka haka på några som beställt en taxibåt till Fjäderholmarna kl 19.30. Jag orkar inte ens gå in på den ”I wanna be a rich girl” olika anledningar till att vi inte kunde få haka på den båten trots att vi erbjöd oss att betala mer än vår ”fair share” deal. Till och med ”sjöbusen” som körde taxibåten verkade ogilla sällskapet och sa bara: ta er längst ut till slutet på Djurgårdskanalen så hämtar jag er där. Ni kommer komma till Fjäderholmarna så att ni missar mindre än fem minuter av föreställningen.

image
Sagt & gjort, in i en taxi och ut så långt man kan komma bilvägen. Den lite udda taxichauffören var typ beredd att köra hela vägen fram till bryggan men var lite rädd för polis & SÄPO på grund av Carl-Philip & Sofia. Vi går sa vi..

image
Så promenad på ca 400 meter innan vi var framme vid bryggan, båttaxin kom typ samtidigt men pga av det högtryck som råder nu så kunde han inte nå fram till bryggan. Han var lika lösningsorienterad som vi så klättra på stenar och Gud vet vad så var vi på båten. Jag kände mig som 109 år som pga av mina ben behövde hjälp att ta mig upp på båten.

image
Den otroligt bussiga ”sjöbusen” till båttaxin tog oss ut till Fjäderholmarna snabbare än snabbt..
image

image
En otroligt vacker kväll. En föreställning med en blandning av humor, tänkvärdet & energi så tog vi ett glas champagne med Clarissa och några till. Sedan var det dags för föreställningens deltagare att ha avskedsmiddag eftersom det var sista föreställnkngen.

image
Så tack Johanna som hängde med ikväll på alla upptåg. Tack Clarissa vars energi är oslagbar och Stefan Sauk för humor & tänkvärdet.

Ps! Stefan jag lovar att jobba på min humor – eller inte:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.