Lunch & Love..

Började dagen med lite småfix från To Do listan. Därefter lunch med Josefine på det sedvanliga stället. Beställde som vanligt min omelette med tomat i och varför inte tänkte Josefine och beställde en likadan. Det var uppenbarligen lite för mycket begärt av Grands Hotel kök.. Har ju beställt det precis hur många gånger som helst. Men i dag blev det ingen omelette utan en äggröra med tomatskivor bredvid. Inte alls lika gott men vi överlevde det oxå. Hade som vanligt hur trevligt som helst och tiden flög iväg..

Hemåt igen och lite telefonfix (hatar det), kort genomgång mail mm. Ligger lite bättre i fas nu med både mail och sms vilket känns ofattbart skönt. Nu kommer helgen & då är det lätt att komma ikapp.

image
Ska ta en kort powernap nu sedan upp & hoppa igen. Ska vara klar med samtliga bokslut av de Årsredovingar jag gör själv innan jag somnar på söndag kväll. Ska göra en ny lite mer strukturerad To Do lista just för det arbetet. Är ju hundra saker att bena ner och få ihop per bokslut. Måste oxå leta reda på numret så att jag kan fylla på mitt internet. Har fått en ännu inte färdig låt med video som jag ska lyssna på och säga vad jag tycker. Filen är så tung att jag måste kunna ladda ner den från datorn. Hoppas jag gillar den, är ju lite för rakt på sak ibland..

image
Ut till Värmdö på söndag för möte med BRF:en. Inte något man längtar ihjäl sig efter, men ett plus är att jag säkert får se lite svenska kor på vägen.. #älskarkor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.