En ny ljudbok och..

..det senaste programmet i Web radion med program med någon av mina medförfattare ska jag lyssna på. Har inte fått någon återkoppling från förlaget så det kanske dög som det var, eller inte. Jag får avvakta och se, eller rättare sagt höra:) dagens program handlar om ekonomi och enligt någon kommentar under så tycker man inte bokföring är tråkigt efter att hört programmet. Jag är rätt säker på att mitt ogillande är lite för djupt grundat för att jag på 45 minuter ska börja tycka det är kul. Men undrens tid kanske ännu inte är förbi. Får se vad för bok jag laddar ner, det har jag inte bestämt ännu.

I dag har jag varit hemma från morgon till kväll. Inte ens satt näsan utanför ytterdörren. I morgon ett möte med Josefine och sedan hem och jobba. Om jag jobbar på riktigt bra under morgondagen kanske jag åker ut till Fjäderholmarna på lördag kväll. Har ju lovat Clarissa det, men får ta en koll på väderprognosen först för jag misstänker att det är ute de kör. Får kolla upp det. Jag kan fortfarande känna den iskalla kylan i hela kroppen efter de dryga fyra timmarna på Diggiloo i Göteborg. Vill inte uppleva igen tack..

I morgon kväll kanske man skulle ta sig en Tacos paus, var evigheter sedan jag åt det. Är väl egentligen en sådan där social mat som man äter ihop men jag kan nog tycka det är gott även om jag själv. Självvald ensamhet som jag brukar tjata om kan vara otroligt välbehövligt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.