Drömmen om..

image
Det här är utsikten från det jag tänkt ha som en liten skrivarstuga. Behöver snygga till det gamla huset från tidigt 1900-tal innan det skulle kännas så där bra som jag vill att det ska kännas att sitta där. Skriva lite, titta ut över havet och må bra. Men det får bli ett projekt som får bli klart till nästa försommar. Men jag kan ju börja göra mitt moodboard & drömma om resultatet. Saknar något att drömma om så det här blir en perfekt dröm.
Där kan jag skriva boken som aldrig blir utgiven och annat..

image
Är så glad att vädret visat upp sig från sin finaste sida de dagar jag kommit hem. Har njutit av sol, kor, hav och grönska:)
Har inte vågat titta på väderleksrapporten framåt. Är väl en överhängande risk att jag blir besviken. I morgon kan det vara vilket väder det vill (utom regn) för då har jag möten från 11.00 till 21.00. Många möten blir det. Bättre att samla ihop möten till en dag för att sedan kunna sitta hemma och jobba effektivt med administrationen sen..

image
Var så klart uppe på Fredriksborg ett par timmar oxå. Älskar ”mitt” lilla hotell, det hade varit bröllop igår så det var så fint. Glad blir man inte bara av miljön utan av de underbara medarbetarna som kämpar hårt nu under högsäsongen. Dom är bara bäst!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.