Diggiloo final..

Det har varit väldigt tyst här på Eva Ps blogg – det kan antingen bero på att jag inte har något i huvudet på Eva P eller tvärtom dvs för mycket. Jag nöjer mig med att konstatera att det varit en väldigt intensiv dag där telefonen gått varm.

image
Men till Diggiloo finalen hann jag i alla fall ta mig. Turnén avslutas varje år i Stockholm och Ulriksdals slott. 9 000 i publiken och fint väder, det var annat det än premiären som blåste bort så den fick ställas in i Grebbestad. Så då blev premiären istället det som skulle varit spelning två i Göteborg. Jag var på plats, showstart 19.00. 18.59 började det regna och sedan regnade det i fyra timmar till showen var slut. Vi pratar inte duggregn här utan riktigt regn, timme ut och timme in.
Artisterna gjorde ett galet bra jobb i ösregnet och publiken satt troget kvar.

image
Nu ikväll var vädret perfekt och showen och stämningen på topp. Hela Publikhavet stod upp under schlagermedleyt och varenda artist levererade allt de hade. I Göteborg upptäckte jag en ”ny” artist. Hanna Hedlund, utan att förta någon annans prestation så måste jag säga att hon verkligen imponerat på mig under de två föreställningar jag sett. Hon har både en röst som berör och ett brett register.
Duetten med Martin var precis som vädret vacker och kärleksfull.
Allt som allt kan Patrik Krall och alla andra inblandade vara stolta över kvällen och årets turné.

I morgon bitti ut till Värmdö en sväng för att försöka hitta några kläder & skor som jag förhoppningsvis kan hitta i mina gröna flyttlådor. Sedan passar jag självklart på att göra ett besök på mitt älskade Fredriksborg.

Men först tänker jag sova efter att lyssnat en kort stund på min ljudbok..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.