Inte full koll direkt..

Jag tycker inte om att tillbringa massa onödig tid på flygplatser och har under åren missat ett och annat plan. Till exempel i dag.. Hade för mig att flyget skulle gå 11.20 men det var dessvärre 10.35. Med mina marginaler, Msrbella i augusti så innebär det inget annat än just ett missat flyg.. Skulle ju flugit via Helsingfors men nu blev det 11.20 via Köpenhamn. Väsentligt trevligare flygplats men att ensam ”slå ihjäl” fyra timmar här är inte så att tiden flyger iväg. Hur som helst får jag vara nöjd.. Jag landar i Stockholm i kväll bara en timme senare än ursprunglig plan och denna rutt innebär färre timmar i luften.
image

Landar vid åtta och Zenon är snäll och hämtar mig. Kommer nog vara rätt trött när jag kommer hem efter en resa Malaga – Stockholm från dörr till dörr på sisådär 13-14 timmar. Huvudsaken är jag kommer hem ordentligt så gnäll får jag hoppa över.

image
Saknar redan den här och brorsan Tintin, så jag kommer jobba så snabbt jag kan i Stockholm:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.