I Stockholm igen..

image
Lämnade ”hemma” i Marbella vid niotiden i morse och var hemma halv tio på kvällen. Inte riktigt en normal restid dörr till dörr. Men med missat plan, byte i Köpenhamn med fyra timmars väntetid så blev det så. Har med andra ord stått ut med två starter och två landningar i dag, men helt utan problem.
Hämtad på Arlanda av Zenon som dessutom laddat upp med tre stycken 24-pack Coca-Cola till mig. Hur snällt är inte det?

Annars har dagen och kvällen varit ungefär som hemresan. Annorlunda. Men mer om det någon annan gång.

image
Nu sitter jag i soffan och tar igen mig lite. Fina blommor på öppna spisen och ett totalt välstädat hem hade Zenon & Teresa också fixat. Hur skulle jag klara mig utan dem? De är helt underbara. I morgon måste jag fixa wi-fin som inte fungerar. Har någon lösning där man betalar till ”kortet” tar slut. Som ett kontantkort, är väl det mest ekonomiska eftersom jag inte är här så ofta och då bara betalar för det jag använder. Tycker dock att jag fyller på det i tid och otid så jag vet inte hur smart det egentligen är..

Nu en ”resdammsdusch”, ladda telefonen och gå och lägga mig..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.