Sista kvällen för nu..

image
Ja, då var det sista kvällen för den här Marbella omgången. Men åker tillbaka så snart jag kan, hoppas verkligen att jag landar här före augusti är slut. Åtminstone den 31/8.
Men det är ju en del som ska hinnas med så det kräver en hel del slit för att fixa det.
Middag i Gamla Stan på Tempora får det bli ikväll, jättelänge sedan jag var där. Hoppas de har den underbara förrätten med räkor, stekta tunna äppelskivor mm. Oavsett så ska jag ta lite matbilder till kvällens sista blogg.

image
Man skulle vilja sätta på Tintin resemunderingen och stoppa honom i handväskan:) Kommer saknar Karisma & honom galet mycket. Tror inte att han skulle vara riktigt lika cool som Karisma på flygresan, han är lite harigare av sig. Nej, bäst för dom båda att stanna kvar här. Det hade jag oxå helst gjort.

image
Såg på Facebook att Magnus Carlsons pappa gått bort. För ungefär 11 månader sedan miste han sin mamma, livet är inte rättvist. Som tur är har han sin egen familj med fru och två barn – för syskon har han inga. Mötte honom en gång, Pappan alltså, en riktigt snäll människa verkade han vsra och så go mot barnbarnet han bar i sin famn.

image
Får sluta med något positivt – här är vår nya lilla minibil som skall användas av vår listade. Listare är en person som åker runt och gör upp avtal med alla som har lägenheter eller villor till salu, gäller att ha MÅNGA objekt listade. Hur många mäklare som helst kan ha samma objekt listat så det är verkligen ett annat mäklarupplägg här jämfört medbSverige. Att vi valt en sådan liten bil är främst för att det ska vara lätt att parkera överallt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.