Biljett bokad..

Nu är flygbiljetten till Stockholm bokad. Ca fyra timmar är den normala flygtiden men på fredag 8,45:( Mellanlandning i Helsingfors med 2,45 timme i väntetid var det bästa som gick att hitta.

image
Får använda tiden i Helsingfors till att skriva klart mitt talmanus. Har lyssnat på två av de andra och insett att jag minsann vågar. Inte för att de var dåliga utan för att jag tror att jag klarar av det. Gör jag det inte, klarar det alltså, får jag väl låta bli att skicka in det. Inte värre än så. Ska spela in det på söndag..

image
Jag kämpar på med mitt ögonbrynsserum, kommer ihåg det 9 kvällar av 10 men skillnaden jag ser är inget att skryta med. Så jag kommer inte köpa ett nytt utan får nöja mig med de ögonfransar jag har. Får bli lite böttre på att lägga mascara kanske, det vore nog inte så dumt.

image
Idag ska jag in till stan och göra en tjänst till Lucia. Brukar vara tvärtom, hon som gör mig en väldig massa tjänster. Sedan möte med Daniel, Ulrika och en stund efter det ansluter Tom. Fram till dess ska jag se till att gå igenom inboxen som nu blivit lite väl överfylld igen. Märks att semestertiderna är slut för nu börjar både mail och telefon att öka igen.. Kunde väl väntat någon vecka till kan jag tycka 🌻

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.