Vad hände??

Kunde inte somna igår. Kom i säng sent och skrev en blogg började lyssna på min ljudbok Väninnan sv Denise Rudberg. Vaknade 07.15 och jag tror nog att det morgonpigge Tintin som såg till att det hände. Inte många timmars sömn med andrs ord. Ingen ide att somna om heller för jag har lite stt fixa med innan Beatriz kommer. Hon ska i och för sig bara hit på en kaffe men tänkte fixa några mackor till det.

imageNär Beatriz givit sig iväg ska jag greja med lite kalender planering för de två veckorna i Stockholm. Några möten är inbokade och klara men en hel del kvarstår att planera in. Gäller att passa på att ha så mycket gjort när jag åker tillbaka till Marbella för jag tänkte stanna här så mycket som möjligt under hösten och vintern. Någon hemresa lär det väl bli men förhoppningsvis så få som möjligt. Har ju hoppat styrelsen i Finland för att slippa åka till Helsingfors 11 gånger per år.

image
Måste komma ihåg att gå till Figge på
Tehuset Java i Stockholm och köpa några sådana här glasmuggar. Bra att ha till en massa olika drycker & dryckestillfällen. I övrigt är det inget annat som ska köpas i Sverige förutom några födelsedagspresenter..

image
image
Nu är dags för det här lilla paret att hoppa ner i badkaret och bli schamponerade, rena & fina:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.