Flyg & väntetider

image
Bara att gilla läget.. Inte ett direktflyg i sikte och någon svarta börs marknad har jag inte hört talas om. Finns säkert verkar ju finnas för det mesta. Hur som helst så inväntar jag morgondagen och ett potentiell under. Sker inget sådant under bokar jag torsdag eller fredag med 8,5 timmars flygtid och dessutom en rätt dyr biljett. Ca 3 timmar på Helsingfors flygplats ingår i de 8,5 timmarna. Garanterar, det är inte vad man skulle benämna en rolig flygplats.

Beatriz var här. Smörgåsar och kakor fixade, helt i onödan eftersom det enda hon ville ha vsr kolsyrat vatten. Pratade lite hit och dit och vi får se om det leder till något.. Troligen inte..

Helt galet det som hänt nu på IKEA i Västerås. Kommer ge ännu mer eld till brasan om antalet invandrare vi tar in. Den viktigaste frågan är väl ändå hur människor blir när de låses in på dessa asylboende. Lösningen nu är att sluta sälja knivar på IKEA men med risk för att vara raljant så ligger problemet knappast i IKEAsvförsäljning av knivar. Dags för våra politiker i allmänhet och Morgan Johansson i huvudsak att på allvar ta i tu med frågan.

image
Som jag kommer sakna de här två sötnosarna när jag är i Sverige. De blir bara goare och goare..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.