En dag kvar..

image
..i ”mitt” underbara Msrbella. Men jag vet inte riktigt om det är värmen eller konsekvensen av att jag jobbat såå mycket under de senaste åren men jag är lite kraftlös och trött. Får inte gjort allt jag borde och mitt sömnbrhov är stort. Men nu hem till Stockholm och göra klart det man skulle kunna kalla den tredje och sista etappen. Sedan ska allt vara i fas och jobbet i kapp och då tror jag att kraften kommer tillbaka som genom ett trollslag. Så bestämmer vi att det blir!
Det är inte så att jag är trött och kraftlös varje dag, det går lite upp och ner och borde vara rätt enkelt att få ordning på när man känner att fas tre är klar och jag kan lämna den sååå tråkiga administrationen bakom mig (nästan helt och hållet).

image
Ikväll har Tintin provat på sitt första bad i jaccuzin. Ät hundar födda med simkunskapet? De måste de vsra för han satte igång och simma på en gång. Nu har vi två hundar som verkligej gillar att bada oavsett var:)

Avslutar den hör Marbells vistelsen med middag i morgon med Tom, Daniel & Ulrika sedan två veckor i Stockholm. Tillbaks igen i superbra form och med alla bokslut och annat klart. Låter väl som en bra plan?

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.