Måndagar är alltid lite..

image
..lite tråkiga på något sätt. Rätt så mulet har det varit i dag oxå. Så för att pigga upp måndagen så kommer Ulrika & jag gå till butiken där allt kostar 25 Euro. Får se om man kan hitta något riktigt 25 Euros fynd som gör en på på riktigt gott humör. Lovar att komma ihåg att fotografera ikväll, både där och lite annat. Efter besöket i 25 Euro affären ska vi gå och äta middag på en restaurang utmed strandpromenaden.

image
Ska INTE glömma att så fort jag är klar med bloggen ringa och beställa bord. Vill inte riskera lördagens letande efter restaurang som slutade med middag inomhus där det var så varmt så hungern försvann helt. I kväll ska jag säkerställa uteplatser med den lilla brisen från havet. Restaurangen ägs av en finländare och har riktigt bra mat till rimliga priser. Hoppas de har bord.. Bäst jag ringer direkt.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.