The endless..

image
I Sverige är det väl allt annat än en beskrivning av verkligheten men här har vi då sannerligen sommar. Mulet i dag men fortsatt varmt. Spanjorerna som är på stranden nedanför oss är ju inte där för att bli bruna i första hand utan för att umgås med familjen så de har varit där hela dagen & kvällen som vanligt.
Själv är man ju inte riktigt van vid sådan här värme under så lång tid så man blir mer och mer ”trött” i huvudet sv just värmen.

image
Här är min lilla bling bling väska som inhandlades i går. Gäller att man har rätt kläder till så att man inte blir förväxlad med en julgran eller så. Riktigt enkla enfärgade kläder så tycker jag att den piggar upp lite. Gräslig tycker vissa men ibland får man se till att ha lite blir bling i livet, det blir för trist annars..

image
Ikväll knut på huvudet och till sängs tidigt. I morgon börja jobba både med karaktären och To Do listan. Skjuter på den där biljettbokningen till i morgon, vem vet kanske någon som bokat av någon resa. Måste oxå kolla om man kan stå på någon väntelista. Hur som helst så kommer jag att komma hem, frågan är bara vilken dag och hur lång restiden blir med byte och väntetider.. För övrigt har jag ett problem.. Bröllop 29/8 – behöver en kavaljer. Tips någon? Inget man lägger ut på Facebook och efterlyser direkt. Har en stark känsla av att det skulle missförstås..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.