En halvtimme kvar..

image
..av denna söndag och säkert av semestern för en väldans massa svenskar. Blev ju i så fall en bra semestervecka och det är ju bättre än ingen alls. Tänka positivt ger energi istället för att ta.. Man jag ju ändå inte påverka vädret så bara att göra det bästa av situationen. Vad det nu må vara så är det garanterat bättre än att gnälla. Lätt för dig att säga kan man ju tycka men det gäller inte bara vädret utan i princip allt så därför kan jag absolut få tycka så..

image
Den här boken verkar väldigt populär och omskriven. Säkert en massa för mig att lära av den så får helt enkelt köpa den nu när jag åker hem till Stockholm i två veckor. Har kvar att läsa boken om att vara omgiven av idioter, sätter snart igång med den. Just nu är jag helt inne på att lyssna på mina Storytel böcker men det är ändå något speciellt att läsa en bok. Framförallt faktaböcker där man kanske vill markera, göra noteringar mm.

Nu ska jag lyssna på en av mina kollegor (medförfattare till Boosta din Business) och hennes 45 minuter långa web program som är som Sommar.. Sedan får vi se om jag vågar ge mig på det. Mod är väl kanske i det största problemet utan det hemska med att höra sin egen röst, som man ju absolut inte känner igen som sin egen.. Fast större problem har man ju varit med om..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.