Bilder & flygbiljett

image
Ungefär varje dag tänker jag att nu ska jag komma ihåg att ta massa bilder när jag är ute här & där. Glömmer det typ alltid. Måste liksom mycket annat bli bättre på det helt enkelt. Lite roligare att lägga upp bilder från det jag berättar om oxå för er som läser. Kommer inte att lägga upp 10 ord och 10 bilder på mig själv som vissa andra. Men de har kanske anledning att lägga upp de där bilderna så alla får se att de både är snygga och har proffsfotograf som tar bilderna. Nåja, alla får göra som de vill. Inget jag ska sitta här och tycka vare sig det ena eller andra om. Glömde berätta att jag på den tropiska shoppingen igår köpte en bling bling väska som passar framför allt vitt & jeans och ett par STORA örhängen. Fotar dem och lägger upp på nästa blogg så har jag liksom kommit igång med bilder från verkligheten..

image
Dagens absolut viktigaste uppgift är att boka flygbiljett till Stockholm. Jag har nu givit upp att hitta ett direktflyg som ger mig tillräckligt med tid i rätt tid så nu ut i flygdjungeln och hitta bästa flyget med byte. Jag som hatar start och landning. Men inget att göra, får annars boka om möten etc och det bara krånglar till allt. Bit ihop och flyg – så får det bli..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.