Tropisk hetta..

image
Vid fem-tiden åkte jag, Daniel och Ulrika in till stan efter att ha tillbringat några timmar hos mig. Det var så varmt så vi satt inne med luftkonditioneringen på fullt ös. Vi tog oss in till stan och började med ett besök i ”hamnen” och varsin iskall
image
Riktigt svalkande och gott. Promenerade sedan vidare till Gamla stan efter att konstaterat att butiken där allt kostar 25 Euro var stängd. Får bli ett besök där en annan dag. Riktiga fynd kan man göra där det vill jag lova. Hur som helst så kollade vi i lite butiker i Gamla stan och Ulrika köpte en ursnygg sjal som hon spanat in tidigare. Sedan var det så varmt att vi bara måste sätta oss ner och ta något att dricks igen.
Kollade vidare i butiker, men vi var sannerligen inte så snabba och effektiva. Måste varit värmerekord i kväll.

Efter ett tag bara orkade vi inte titta i en enda affär till, när jag inte orkar titta i affärer är det verkligen något som är annorlunda. Bestämde oss för att gå och äta på Tempura, fullt såklart. Hittade en ny argentinsk restaurang strax intill där vi kunde få bord för tre men då inne. Luftkonditionering hade de sa de. Just det där med hade stämde väldigt bra, frågan är bara när de hade den. Inte ikväll i allafall, jag överdriver inte när jag påstår att det var minst 40 grader i restaurangen. Blev mätt snabbt för man orkade inte äta pga värmen. Några som är lyckliga över det är;
image
Karisma & Tintin som i morgon kommer få ett skrovmål de sällan kommer glömma med det kött jag tog med hem i Doggy bag. Kunde ju bara inte med att lämna så mycket mat när de kan göra två små söta hundar överlyckliga..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.