Riktigt molnigt..

Just nu är det riktigt molningt och det fläktar litegrann men det är ändå 32 grader. Om drygt en timme möte med Daniel & Ulrika – efter mötet in till Gamla stan. Har fått iväg lite mail och annat fix så nu är det dags att göra mig i ordning.

image
Jag älskar den här bilden och är så tacksam att fotografen Jonas Borg låter mig använda den till min nya hemsida. Tror jag vid tillfälle ska undersöka möjligheten att även ha dem på visitkorten så att de speglar helheten och att den röda tråden finns där. Men det får bli en senare fråga, kanske är hur dyrt som helst.. Måste även göra klart hemsidan men det är målet för september så ingen stress med det. Ännu.

image
Ser verkligen fram emot att åka in till Gamla Stan i eftermiddag och stanna kvar och äta middag. Har hittat en affär där ALLT kostar 25 Euro. Jag skulle lätt kunna köpa 10 väskor, ett gäng skor och något klädesplagg så fina saker har de. Men nu tänker jag inte göra det för jag behöver vare sig väskor eller skor men titta kan man alltid, eller hur..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.