Svårt att bestämma mig..

Nu är det här höjden av I-lands problem men har lite svårt att bestämma mig för om det är matlagning & middag hemma som gäller eller om det är middag på restaurang. Så varmt som det är i dag är alternativ rätt så lockande..

image
Göra sig iordning, klä upp sig lite och gå på någon restaurang vi inte besökt på ett tag låter ju rätt trevligt. Karisma & Tintin får stanna hemma och deras bad vänta till i morgon om det blir restaurang. Vet precis vart jag vill gå och vad jag vill äta.. Kan ju låta trist men har inte varit där på minst ett halvår och just den varmrätten är magiskt god. Får vila en timme och sedan bestämma. Någon sen kväll kommer det hur som helst inte bli.

image
Mitt arbete framåt går lite för långsamt, får väl skylla på värmen här oxå. I morgon träff med Daniel & Ulrika men först klockan 14.00 så kan hinna med en del jobb innan de dyker upp. Söndagen är helt vikt till arbete. Tänk vad skönt den 31/8 när (förhoppningsvis) alla bokslut är klara, reviderade och inskickade till Bolagsverket. Nya administrativa rutiner ordentligt på plats. DÅ ska jag verkligen börja engagera mig i det jag tycker är kul; Affärsplanerna, Lotus, Skrivandet mm. Kan riktigt ta på känslan över hur mycket roligare vardagen kommer att bli..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.