Det man inte har..

..i huvudet får man ha i benen. Glömde ju givetvis ett gäng grejer på inköpslistan i dag. Så det får bli ett besök på Supersol och kompletteringshandla i morgon när jag vaknar.
image
Viktigt viktigt om jag ska stå upp för det där med en bättre karaktär.
Dessutom kommer Daniel & Ulrika hit vid 14-tiden och då kan det vara på sin plats och bjuda på några goda sandwiches eller något annat. Sedan behöver kylen fyllas på med lunchmat. Här ska det bli ordning och reda på matintagen. Jag vet att jag tjatar om det men det sätter lite press på mig själv att tjata om det..

Har fått de kommande sju dagarnas To Do lista klar. Blandat med roliga och mindre roliga uppgifter, ungefär som för de flesta antar jag. Har bokat upp en hel del möten i Stockholm så jag bara måste hitta flygbiljetter annars får jag en massa jobb med att boka om fram och tillbaka. Även om jag älskar att vara här ska det även bli kul att åka till Stockholm och träffa vänner mm. Jag hoppas att jag kan klämma in en ansiktsbehandling Grand Glow oxå. Det var verkligen den bästa ansiktsbehandling jag någonsin gjort. Kände mig med en liten lätt överdrift 10 år yngre med världens lyster i ansiktet i en vecka efteråt.

Att jag varit länge i Marbella kommer ingen kunna se. Jag har i princip inte solat någonting, får försöka göra det en timme per dag innan jag åker till Stockholm. Lite färg vill man ju gärna ha, om inte annat för att se piggare ut.
Tycker nog att jag ser lite väl blek ut för att ha varit här och så lite sliten på toppen av det.. Åtgärd krävs med andra ord. Dags för ett riktigt ansikts SPA på söndag, det tror jag är en riktigt bra ide.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.