Jobba med karaktären..

image
Inom vissa delar har jag karaktär likt Stålmannen och andra får jag bara inte till. Det där med att promenera och simma i poolen varje dag, börja varje morgon med en citron & ingefärsshot och må bra saker har jag mycket svårare att komma igång med och hålla fast vid. Dags för en skärpning när det gäller må bra karaktären helt enkelt. Det är ju inte direkt ett straff att få vara i poolen eller något av de andra sakerna jag förutsatt mig att göra. Så bara att sätta igång.

image
Kan inte hålla mig ifrån att ibland titta på något av alla dessa Real Housewifes serier som går. Följer inget av dem men ibland kan det vara kul att se något avsnitt. Vissa är självständiga, jobbar och har en del vettigt att komma med. Andra är mer av karaktären Golddiggers och gör inget annat än shoppar, går på skönhetsbehandlingar och luncher med vänninor. Men detta tjafsade mellan dem vägrar jag tro är något annat än manusdrivet. Det ena tjafset värre än det andra och inget annat än pinsamt. Men de får väl hyfsat betalt för att ställa upp eller så är det tvärtom de får väldigt lite men är så måna om att synas och få epitetet äkta lyxfru i xxxx. Varianterna är oändliga..

image
Någon middag ute blev det inte kväll utan en hemmakväll. I morgon dags att åka till Carrefour och storhandla och göra lite andra små ärenden. Kundvagnen kommer vara rejält fylld med både mat, dryck, tvättmedel mm för priserna är oslagbara. Dessutom hatar jag att åka och handla var och varannan dag. Gamla stan med Ulrika är flyttat till lördag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.