En effektiv fredag..

..är det jag planerar för morgondagen.
Upp senast 08.30 och åka iväg för att göra ”veckoinköpen”. Åker ända till Estepona för att handla, tre anledningar:
1. Har äntligen lärt mig i hitta i en affär och då stannar jag där.
2. Sortimentet – allt finns
3. Priserna – grymt billigt i förhållande till många andra livsmedelsbutiker runt omkring.
Inköpslistan är klar och jag hoppas hoppas att jag kan hitta några fina snittblommor.
image
Det skulle pigga upp både mig & vsrdagsrummet. Måste oxå komma ihåg att köpa ett extra hundhalsband som behövs till Tintins väska.

image
Apropå hundar så är det dags för hund SPA i morgon. Lite skumbad och tvätta dem med speciellt schampoo för hundar. Tintin som ju är kritvit skulle behöva bada och tvättas ofta men det har jag lärt mig att man förstör pälsen av. Så det är väl bara att bita ihop och överleva att han inte är 100% kritvit varje dag. Jag måste också bli bättre på att borsta både deras pälsar varje dag och tänderna. Det där med att borsta deras tänder kan man säga är allt annat än populärt.

image
Börjar få läppstiftsbrist, tillhör inte vanligheterna, men nu är det dags att köpa 2-3 nya. Får passa på att göra det på lördag när jag & Ulrika är på stan. Sedan får jag se om de där sjalarna är så snygga som hon påstår, då kanske jag inte kan motstå en sådan..

Vädret har varit konstigt hela veckan varmt och molnigt/disigt. Ser ut på väderkartan som om det ska bli bättre. Hoppas det, så att jag hinner sola något innan det är dags att åka till Stockholm i två veckor. Men i morgon blir det inget solande. För efter veckohandling och hundbad är det dags att lägga upp en plan/struktur över allt administrationsarbete mm. Vem som gör vad och när etc.. Inte kul att göra men grymt skönt när det är klart..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.