Det som är mitt är inte ditt..

image
Hur svårt kan det vara att förstå? Inbrottsförsök i Orangeriet på Fredriksborg i natt. In kom dom inte men lyckades förstöra dörrarna rejält. Hann och sticka gjorde de oxå innan utryckningen var på plats. Säkerligen några ”snorungar” som vill ha tag på lite sprit. Kostar rätt mycket i tid och tjafs med försäkringsbolag för att de tycker att de ska sno åt sig några flaskor av MIN sprit. Mitt i sommaren oxå med hotellet belagt med gäster, det var något nytt, annars har vi ju råkat ut för ett och annat inbrottsförsök under vintertid. Suck, men jag får vara tacksam att de i alla fall inte fick ”någon lön för mödan”.

image
I morgon förmiddag ska jag och Ulrika ta en sväng i Gamla Stan och kolla lite. Hon hade tydligen sett några jättefina sjalar och lite annat. Har inte varit i Gamla stan på
hur många veckor som helst så det ska bli kul. Vädret den här veckan är lite märkligt, supervarmt men ingen sol. Hoppas att den kommer tillbaka snart.

Tom hade till min stora glädje kommit ihåg att köpa en hel drös med dutt-pennor till mig så nu klarar jag mig ett bra tag:)

image
Måste ta och fundera ut hur det ska bli med kvällens middag. Hur det än är så är man alltid lite trött när man haft gäster så kanske det blir en enkel middag ute..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.