Möte på spanskt vis..

image
Ja, då var föreningsmötet genomfört. Det var ju inte direkt kärlek i luften. Spanskan och engelskan var om vartannat och samtidigt så det är ett under att det blev något bestämt överhuvudtaget. Tolken var minst sagt svettig för att hinna hänga med i allt som sas från höger till vänster, samtidigt och på olika språk. Det är inte ofta jag är helt tyst på ett helt möte men jag sa inte ett ord..

image
Tintin utvecklas varje dag och är så cool. Han inte den kramigaste typen i stan men ibland kan han vilja vara lite gosig. När jag åker till Sverige får de dock stanna kvar här nere. Men det verkar lite svårt att ta sig hem, kollade snabbt på Norweigan och varenda direkt flyg verkar slutsålt. Får leta vidare och även kolla SAS. Ryan Air kommer inte på fråga hur många direkt flyg de än må ha lediga platser på.

image
Nu möte med Tom och sedan lite urtråkig administration.. Jag kom på att jag nog inte kan min James Bond, hon heter kanske Miss Moneypenny. What ever, hon får heta vad hon vill det är överst på min önskelista oavsett..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.