Kollegor dåtid, nutid & framtid..

image
Trevlig middag med Daniel, Ulrika, Jonny med fru, Tom & barnen Lily & Melvin. Fick en jätevacker sjal från Korea av Jonny & hans fru. Lily var på sitt mest generösa humör och tyckte jag hade fint armband, fin näsa, fina ben, fina örhängen och en massa annat. Så där fick man en liten egoboost bara sådär utan vidare:)

Blev ingen sen kväll, har för mycket på
To Do listan i morgon. Dessutom kommer alla över för bad & en enkel middag i morgon.

Torsdag jobbdag och och på fredag blir det lite socialt igen.

Nu ska jag fortsätta lyssna på
Skymningsflickan. Antingen är det jsg som pga värmen blivit helt off eller så är boken lite rörig. Upplever att den hoppar fran och tillbaka både i tid och personer. Men Katarina Wennstam brukar ju skriva bra så vi får antagligen sätta upp min oförmåga att få riktigt grepp på värmen. Apropå värmen så börjar det bli lite svalare vilket är ingenting annat än skönt. Ja, jag vet att jag varit enormt bortskämd med värme i sommar och ska vara tacksam för det..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.