Rött..

image
Ett tag var jag inne på att skaffa mig ett par röda skor, sådana med riktigt high heels.. Men alla jag sett har haft någon slags ”billig” känsla över sig och då menar jag inte i valuta. Så några röda skor blir det nog helt enkelt inte.
Annars tycker jag att det hade kunnat varit jättefint till tex helt vita kläder eller kanske till och med svarta. Men nu hoppar jag det med röda skor och nöjer mig med dem jag har. Måste ju packa ner lite höststövletter mm när jag åker hem i augusti så att jag har dem här när kvällarna börjar bli lite svalare. Men det dröjer ju ett bra tag..

image
Annars läste jag någonstans att det här med bröllop och klädsel inte alls är så
att röd klänning är en no no eftersom det skulle indikera att man haft ihop det med brudgummen. Det är bara en myt, påstods det i alla fall i den artikeln. Det var däremot några no no;
1. Inte klä sig i vitt
2. Inte överglänsa bruden
3. Undvika svart
Så var det med det. Hade vare sig tänkt mig att ha rött eller något av punkterna 1-3 så det ska nog bra på bröllopet.

Funderar däremot på en liten överraskning i kyrkan, om jag hinner sy i hop det. Allt tar ju tid även om det är den enklaste sak.. Jag önskar mig mest av allt en Mrs Moneypenny.. Var är du??

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.