Missad deadline..

image
I dag var det deadline för den där personliga inspelningen om 45 minuter typ som Sommar för projektet Boosta din Budiness. Jag har inte fått till något manus och klarar verkligen inte att göra en ”Göran Persson” och bara prata på utan manus. Det är ju absolut inte dödsviktigt att få det gjort men bra träning och ett litet roligt avbrott från all administration. Som tur var så var jag långt ifrån ensam om att missa dagens deadline så förlaget har beslutat att lansera i två omgångar. Det gav mig därmed tid till den 16 augusti och till dess skall jag väl kunna få till det kan man tycka..

image
Två andra saker som jag inte fått till är ett fullständigt klart kapitel två och heller inte två bruna ben. Egen deadline på kapitel 2 är nu satt till onsdag kväll och de bruna benen får det bli som det blir med. Har varit lite halvmulet både söndag och måndag men VARMT är det fortfarande. Kalendern börjar fyllas på inför Sverige veckorna. Har dock massa luckor kvar som är avsedda till något så fantastiskt roligt som möte med revision. Men ingen idé att gnälla över det, det är sådant som måste göras det med oavsett om man har lust eller inte..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.