Mannen från Madrid..

Vi hade ju ett litet förmöte ikväll innan mötet här i vår ”bodtadsrättsförening”.
Deltagarantalet var begränsat då många som äger lägenhet här sällan är här. En del har jag inte ens sett för de har inte varit här på åratal. Hur som helst så var ”Mannen från Madrid” där, jag minns inte vad han hette men har lagt exakt på minnet var han bor. Minns ni den stora hunden som höll på att skrämma slag på mig häromkvällen? Den tillhör ”Mannen från Madrid” vet jag nu. Har du sett min hund frågade han mig. Ja, svarade jag och tillade sanningsenligt att den höll på att skrämma livet ur mig. Gå inte nära bara så är det ingen fara svarade han och fortsatte berätta att denna hund bitit ihjäl två av hans Yorkshireterriers och en katt. Han berättade detta i ett tonläge ungefär som om han berättat att han varit och köpt en ny TV i dag. Herregud, jag vill inte träffa vare sig honom eller hans hund om än på 100 meters avstånd igen. Tur han bor i Madrid och inte ör här alltför ofta. Hunden kan han lämna kvar i Madrid i fortsättningen om jag får bestämma.
Jag kommer drömma mardrömmar om den där jäkla hunden i natt, det är ett som är säkert.

Får återhämta mig lite, trodde ju först han skojade till det lite men nej då han var deadly serious..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.