Återhämtning..

image
I dag har varit vad man kalla en äkta återhämtningsdag – har gjort absolut noll och ingenting. Mer än återhämtning som ju faktiskt är viktigt i sig. To Do listan inför måndagen är klar så det är bara att ånga på fram till tre-tiden för då kommer lite gäster för att bada & äta i all enkelhet. Kommer nog åka till Elviria och köpa deras grymt goda grillade kycklingar och blanda i hop en sallad, det får bli morgondagens middag. Är typ fortfarande mätt efter gårdagens middag som var helt galet god..

image
Tintin & Ksrisma har oxå haft återhämtningsdag och varit otroligt lugna och vilat mycket. Annat blir det i morgon när det kommer lite gäster, då går de upp i full spinn som vanligt. Karisma älskar människor medan Tintin är lite mer reserverad till en början. Han är fortfarande så liten att man måste sig noga för så att man inte misstar honom och mjukiskaninen och råkar trampa på honom. Fullvuxen kommer han väga 3-4 kg så han kommer aldrig bli direkt stor:) Cool är han hur som helst..

image
Såg på den svenska väderprognosen att solen och värmen kommer nästa vecka – Äntligen är väl det minsta man kan säga.. Hoppas inte alltför många börjar jobba just i morgon..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.